Nieuwe software, nieuwe toestellen!

Afgelopen 2 jaar

Na 2 jaar bleken de eerste versies van de Sage Phone software en toestellen niet meer geschikt voor gebruik. Ontwikkeling voor de basis van de software (Android 10) lag stil en de latere toestellen bleken te goed beveiligd of niet compatibel met de oudere software.

Omdat er voor de ontwikkeling van nieuwe software en toestellen behoorlijk wat energie gaat zitten om een stabiel product te kunnen leveren was het nog even de vraag of we wel door wilden gaan met Sage Phone. Maar door de toenemende vraag zijn we toch gaan kijken naar een oplossing.

GrapheneOS en Google Pixel

Gelukkig kwam die in de vorm van GrapheneOS. Een smartphone platform gericht op privacy en beveilging wat door een community is ontwikkeld en wordt onderhouden voor de Google Pixel hardware.

Door een stabiele basis voor zowel de software als de hardware kunnen we nu doorgaan met het aanbieden van Sage Phone op een manier zoals niet eerder mogelijk was. Nog meer privacy, veiligheid, tussentijdse updates en betere prestaties als ooit tevoren.

Eerste modellen beschikbaar

Ten tijde dit schrijven hebben we al succesvolle installaties gedaan op Pixel 5 en Pixel 6a. Als eerstvolgende toestel zal de Pixel 7 beschikbaar komen en later de andere modellen vanaf de Pixel 4a tot met de Pixel 7 Pro. Afhankelijk van de vraag.

Interesse?

Heb je interesse in een toestel ga dan snel naar de shop en bestel er een. Is het toestel wat je wil uitverkocht? Laat dan een bericht of je emailadres achter op via de contactpagina, dan stellen we je op de hoogte zodra er een beschikbaar is voor je.